Skip to main content

Comunitat Universitària

Botiga on line

La UVic obre botiga 'online' per a productes corporatius

13.12.2022
Share

La UVic acaba d’estrenar la seva botiga online a través de la qual es poden comprar una selecció de productes corporatius que van des d’articles de papereria i altres complements fins a roba corporativa. També incorpora un enllaç a la plataforma de vendes de llibres d’Eumo Editorial. Segons la directora d’UHub - Servei a la Comunitat Universitària, Montse Simon, “feia temps que necessitàvem centralitzar tots aquests productes que es promovien segons les necessitats de diferents àrees i serveis, i així poder-los oferir a tota la comunitat i al públic general d’una manera fàcil i ràpida, tal com fan altres universitats”.

Una de les grans novetats de la botiga online és que els estudiants i el professorat de les facultats de Medicina, de Ciències de la Salut i el Benestar o de Ciències, Tecnologia i Enginyeries, també hi podran trobar, abans que finalitzi el curs, els EPI i les bates que necessiten per a les pràctiques i les activitats de laboratori.

Les compres es podran fer tant en l'àmbit individual com en el d’àrea, servei o facultat. En el primer cas, els productes adquirits es podran recollir a l’UHub (edifici F de Miramarges) o a l’Abacus (al Portal de la Rambla de Vic), sense cost addicional, mentre que si es volen rebre al domicili particular, caldrà assumir el cost del transport.

D’altra banda, les àrees, els serveis i les facultats que vulguin fer comandes per a ús intern, de quantitats grans, així com productes personalitzats (per a congressos o altres esdeveniments), hauran de fer la petició a través d’un formulari específic que apareix a la mateixa botiga online. Un cop la comanda haurà estat validada i revisada per l’Àrea de Compres, l’empresa Emedé, guanyadora del concurs d’externalització d’aquest servei, emetrà un pressupost, i durà a terme la producció i el lliurament del producte.

Com es pot accedir a la botiga online?

S’hi pot accedir a través de l’enllaç uvicshop.cat, que es troba al web general de la UVic (a Serveis/UHub), al Campus Virtual, i a la TUI. També, a través de la plataforma de descomptes Uvals.

Per tal de donar a conèixer tots els productes que ofereix la botiga, s’instal·laran unes vitrines a Miramarges i a Torre dels Frares amb una mostra dels productes. Per a més informació, es pot contactar amb botigaonline@uvic.cat.

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns