Skip to main content

Institucional

Eumo_dc fa 40 anys
Peu de foto
Eumo_dc fa 40 anys

Eumo_dc celebra el seu 40è aniversari 

16.04.2024
Share

L’estudi de disseny Eumo_dc, abans Eumogràfic, va celebrar el seu quarantè aniversari el dijous 21 de març. Ho va fer amb una tarda de conferències a la fàbrica de cerveses Moritz de Barcelona. En aquesta jornada, destacats professionals van abordar temes que fan referència a les tendències actuals del sector, com són els entorns digitals, la intel·ligència artificial i l’estratègia de comunicació corporativa. La celebració va voler ser un punt de trobada entre clients i companys de trajectòria.

La vetllada va començar a les 17 h, amb una conferència de la directora creativa estratègica freelance i coordinadora del Postgrau en Coolhunting de la Universitat Ramon Llull, Marta Marín, que va oferir una visió transversal sobre l’evolució de les tendències de la societat actual. Seguidament, la founder i CEO de The ICNAC i consultora en estratègia corporativa, Georgia Taglietti, va explorar les noves fronteres de la comunicació online i la importància de l’adaptació als canvis tecnològics. El soci-director de Diferentis Market Strategy i codirector del Postgrau en Disseny i Estratègies de Comunicació d’Elisava, Enric Jaulent, va proporcionar una visió estratègica sobre la relació amb el client i la importància de la comunicació en la construcció de marques sòlides. I, finalment, el director creatiu freelance i codirector del màster en Disseny i Direcció d’Art, del màster en Direcció Creativa i Comunicació, i el master in Art Direction and New Narratives d’Elisava, Bernard Arce, va abordar la intel·ligència artificial i el seu impacte en el disseny i la comunicació. Després de les conferències, els assistents van gaudir d’un còctel de celebració mentre feien networking.

Un referent durant quatre dècades

Eumo_dc va néixer amb el nom d’Eumogràfic el 1984, sota el guiatge d’Anton Granero i Jordi Cano, com un estudi de disseny associat als Estudis Universitaris de Vic, actualment Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Amb una empremta que abasta quatre dècades, Eumo_dc ha esdevingut un referent en el món del disseny gràfic i la comunicació, oferint serveis globals a empreses i institucions.

Des dels seus inicis, Eumo_dc s'ha distingit per la seva especialització en el disseny editorial i la identitat corporativa. Tot i això, la seva expertesa s'ha expandit cap a àmbits com el disseny expositiu, digital i la producció audiovisual. A través de col·laboracions amb entitats tant privades com públiques, com ara la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona o la Fundació la Caixa, l'empresa ha consolidat la seva reputació com a experta en comunicació visual i estètica corporativa.

Les seves contribucions al món del disseny han estat reconegudes en diferents ocasions, incloent-hi diversos premis Laus; el Premi Barcelona de Grafisme i Comunicació Municipal; el Premi Daniel Gil, atorgat al reconeixement de l’excel·lència en el disseny editorial, i l’European Design Award.

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns