Skip to main content

Institucional

Josep Arimany, president de la FESS
Patronat de la FESS del 2 de desembre de 2022

Josep Arimany serà president de la FESS, titular de la Facultat de Medicina, per a quatre anys més

17.01.2023
Share

Josep Arimany Manso serà president de la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), entitat titular de la Facultat de Medicina, per a quatre anys més. Així ho va acordar el plenari del Patronat de la Fundació, que es va reunir en sessió ordinària el 2 de desembre passat al Paranimf de la UVic-UCC. Arimany, que va ser un dels principals impulsors del projecte de la Facultat de Medicina i que ha ocupat la presidència de la FESS des dels inicis de la Fundació, el 2015, finalitzava el seu mandat com a patró el pròxim 19 de desembre. També va ser renovat en el seu càrrec com a patró Valentí Martínez, director general de la Fundació Universitària del Bages.

En el plenari del Patronat de la FESS també es van abordar altres qüestions. En primer lloc, es va fer un repàs de les xifres que defineixen la Facultat de Medicina, que aquest curs 2022-2023 té 570 alumnes, 180 PDI i 30 PAS. També, 150 metges col·laboradors de pràctiques en diferents centres del territori i una comunitat de 1.000 professionals de l’àmbit sanitari i universitari. Aquest curs serà singular pel fet que el pròxim 5 de juny, L’Atlàntida de Vic acollirà la graduació de la primera promoció del grau en Medicina.

En segon lloc, el plenari també va servir per repassar la implicació i el rol central de la Facultat de Medicina en el projecte de l’IRIS-CC, el nou Institut de Recerca i d'Innovació en Ciències de la Vida i de la Salut a la Catalunya Central, que es va crear oficialment el mes de juny passat. Actualment, 92 PDI de la FESS ja s’han adscrit a l’IRIS-CC, en un grup de recerca propi, que ha estat presentant projectes a través de l’Institut. Finalment, el Patronat també va revisar el procés d'acreditació dels nous graus en Audiologia General i en Odontologia, que, pendents de les autoritzacions definitives de l’Agència de Qualitat Universitària (AQU) i del Departament de Recerca i Universitats, tenen previst el seu inici per al curs 2023-2024.

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns