Skip to main content

Docència

Dos cicles de webinars sobre simulació i seguretat del pacient impulsats pel CISARC i per la Càtedra de Simulació i Seguretat del Pacient de la UVic-UCC

Arrenquen dos cicles de webinars sobre simulació i seguretat del pacient impulsats pel CISARC i per la Càtedra de Simulació i Seguretat del Pacient de la UVic-UCC

Share

El campus Manresa de la UVic-UCC va posar en marxa durant el mes de gener dos cicles de webinars centrats en dues de les àrees d’expertesa de la Universitat: la simulació i la seguretat del pacient. En el cas de la simulació, aquest és el segon any en què es duu a terme un cicle de xerrades online a càrrec d’experts per aportar diferents visions relacionades amb aquesta metodologia. El de seguretat del pacient, que és la primera vegada que s’organitza, s’impulsa des de la Càtedra de Simulació i Seguretat del Pacient i des del nou màster en Seguretat del Pacient i Gestió del Risc Sanitari, i es fa en col·laboració amb l'ISDE. 

Amb el títol genèric de Let’s talk about simulation, el cicle de webinars de simulació és una iniciativa del Centre d’Innovació en Simulació, el CISARC. Fins al mes de juny, s’han programat un total de set webinars gratuïts, que tractaran, entre altres temes, de seguretat psicològica, del paper del facilitador en simulació, dels avatars com a nova tecnologia de la simulació, o de l’ús d’aquesta metodologia en l’educació, en els negocis o en la cooperació internacional en l’àmbit mèdic.

El nou cicle de webinars sobre seguretat del pacient té com a objectiu dotar els professionals sanitaris i de l’àmbit de la gestió sanitària de les eines específiques perquè puguin introduir millores en la seguretat del pacient o incorporar els nous coneixements a la pràctica. Fins al mes de juny es faran quatre webinars centrats en la gestió del risc en situacions de crisi, aspectes legals de la seguretat del pacient, els comitès de seguretat dins de les institucions sanitàries i l’impacte de la pandèmica per covid-19 en la seguretat del pacient.
 

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns