Skip to main content

Docència

Jornada de Portes Obertes UManresa 2023
Jornada de Portes Obertes UManresa 2023
Jornada de Portes Obertes UManresa 2023
Jornada de Portes Obertes UManresa 2023
Jornada de Portes Obertes UManresa 2023

Un miler de persones passen per UManresa en una nova jornada de portes obertes

09.05.2023
Share

Un miler de persones van visitar el dissabte 6 de maig, les instal·lacions d’UManresa en una nova edició de la Jornada de Portes Obertes. Les persones interessades en l’oferta acadèmica, acompanyades de familiars, van visitar els cinc edificis de la Universitat on s’imparteixen estudis de grau i de CFGS dels àmbits de la Salut, de l’Educació i de l’Empresa. La principal novetat amb vista al pròxim curs és el nou grau en Gestió de la Societat Digital, un títol de nova creació que formarà persones per gestionar el nou paradigma de la transformació digital, un perfil professional que actualment no existeix i que té molta demanda entre les empreses. 

Un dels aspectes més destacats d’aquesta Jornada de Portes Obertes va ser el creixent interès pels estudis de l’àmbit de les Ciències Socials, tant pel que fa als graus i CFGS d’Empresa com quant als d’Educació. En aquestes portes obertes també es va detectar un especial interès pels estudis de formació professional superior del Campus Professional.

Els espais de simulació clínica i empresarial i els espais i serveis vinculats als estudis d’educació infantil, com el Lab 0-6 i la Upetita, van ser els més ben valorats per part dels visitants. Les persones que van visitar UManresa procedien de localitats d’arreu de Catalunya, de comunitats com Aragó, el País Valencià i Galícia, i d’altres països com França, Portugal, Andorra i Ucraïna. 

Sessions informatives i recorreguts pels espais 

La Jornada de Portes Obertes va incloure sessions informatives per a cadascun dels estudis i visites a les instal·lacions. També se’ls oferia informació sobre els ajuts i beques a l’estudi, serveis complementaris com el Servei d’Idiomes,  qüestions relacionades amb l’allotjament i les entitats esportives a les quals es poden vincular els estudiants durant la seva etapa d’estudis a Manresa. 

Les Jornades de Portes Obertes van ser possibles gràcies a la implicació d’un centenar de persones de la institució, entre estudiants, docents i personal d’administració i serveis.  
 

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns