Skip to main content

Comunitat Universitària

Game movie - 1
Game movie - 2
Game movie - 3
Game movie - 4

UManresa mostra instal·lacions i explica la metodologia de la Universitat amb una 'game movie'

10.05.2022
Share
Comunitat Universitària

El Campus Manresa de la UVic-UCC ha presentat una game movie, que amb l’objectiu d’explicar la seva metodologia docent i mostrar les instal·lacions de la Universitat a futurs possibles estudiants d’una manera divertida i estimulant. Es tracta de 10 minuts de vídeo que guia l’actiu Gina Gonfaus en un recorregut pels diversos edificis universitaris detallant els principals elements diferencials d’estudiar a UManresa i plantejant diferents reptes i enigmes que cal resoldre. Tots els enigmes i preguntes que formen part del joc, un total de 10, tenen resposta en les imatges i les accions que succeeixen en el vídeo i requereixen bones dots d’atenció i observació.  

Amb el títol “El repte d’UManresa: equivocar-se té premi: aprendre”, el joc posa en valor els espais oberts del Campus Manresa, així com la dotació tecnològica i la singularitat d’espais i edificis creats específicament per afavorir l’aprenentatge del seu l’estudiantat, com la Clínica Universitària, el Centre d’Innovació en Simulació, el Lab 0_6 o les instal·lacions de la FUB3 per als estudis del grau en Fisioteràpia. Alhora, les explicacions de l’actriu serveixen per posar en relleu la metodologia docent pròpia, basada en el fet d’aprendre fent i sentint, i en la incorporació de la simulació de manera transversal a tots els estudis de la Universitat. Altres elements que destaca la game movie són els grups reduïts, el Servei d’Idiomes, l’elevat nivell d’inserció laboral dels titulats a UManresa i la política de beques, entre d’altres.  

Un producte innovador fet amb empreses i professionals del territori 

A banda de mostrar UManresa de forma innovadora, la proposta té un valor afegit que evidencia l’aposta de la universitat per treballar amb empreses del territori. La concepció, la producció i l’enregistrament han anat a càrrec d’empreses locals. Així, el disseny, és un treball de Cocolisto, una empresa especialitzada en la creació de jocs intel·ligents per a empreses i esdeveniments; l’enregistrament i edició  és de la productora Mercat de Valors Films, i la guia del joc és la cantant i actriu manresana Gina Gonfaus. A banda, tots els extres que hi apareixen són estudiantat, membres de l’equip docent i personal de la Universitat.  

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns