Skip to main content

Recerca

Temes de Disseny

'Temes de Disseny', revista científica d’Elisava Research, reconeguda com a revista de primer quartil

14.05.2024
Share

Temes de Disseny, la publicació anual d’Elisava Research, ha estat reconeguda com a revista de primer quartil (Q1). Això significa que durant l’any 2023 ha estat entre el 25 % de les revistes més citades en les categories ‘Arquitectura’, ‘Estudis Culturals’ i ‘Arts Visuals i Escèniques’, segons el SCImago Journal & Country Rank, un portal d’accés públic que inclou els indicadors científics de les revistes desenvolupades a partir de la informació de la base de dades Scopus.

Els editors en cap de la pròxima publicació de Temes de Disseny, que arriba ja al número 40 i que es troba actualment en procés d’elaboració, són Danae Esparza (cap d’estudis del grau en Disseny i Innovació d’Elisava) i Massimo Menichinelli (director d’Elisava Research), mentre que Guim Espelt n’és novament el coordinador editorial.

Temes de Disseny es va crear l’any 1986 com a canal de comunicació i reflexió entre estudiants, professionals i investigadors implicats en la cultura del disseny. Des del 2018 ha evolucionat cap a un tipus de publicació científica d’accés obert, convertint-se en un punt de referència en l’àmbit del disseny, els marcs estratègics local i internacional, i les comunitats científiques.

La revista aborda els reptes socials, mediambientals i econòmics actuals per al disseny i l’enginyeria, amb rigor científic i gràfics atractius, que són el nucli de les publicacions d’Elisava. La seva publicació proposa enfortir el disseny com a disciplina d’investigació que aconsegueixi tenir el mateix valor que qualsevol altra disciplina per convertir-se en un àmbit o camp de coneixement.
 

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns