Skip to main content

Docència

"Glide", projecte de Max Paré
Peu de foto
"Glide", projecte de Max Paré

Max Paré, exalumne del grau en Enginyeria de Disseny Industrial d’Elisava, guanya el segon premi del Roca One Day Design Challenge

14.11.2023
Share

"Glide", projecte de Max Paré, alumni del grau en Enginyeria de Disseny Industrial de la Facultat de Disseny i Enginyeria Elisava, ha estat guardonat amb el segon premi de l'One Day Design Challenge de Roca, un concurs organitzat per Roca que té per objectiu reconèixer i donar visibilitat als joves estudiants i professionals del món del disseny.

"Glide" proposa un innovador sistema per rentar-se les mans que incorpora els principis universals del disseny. Com a principals particularitats, el producte resultant permet ajustar l’alçada i disposa d’un ampli espai de maniobra per fer-lo accessible a tots els usuaris. 

A més, el seu sistema està personalitzat amb activació per veu i sensors de moviment, a banda d’incloure barres de seguretat. La seva senyalització, clara i visible, i el contrast dels seus elements de navegació assistida, juntament amb el fàcil manteniment de les seves superfícies, en garanteixen la higiene. Amb tot, el disseny de "Glide" promou la inclusivitat, la independència i el confort de tots els usuaris.

Proposta gestada en un sol dia, un dels reptes del concurs

El brífing inicial llançat pel concurs One Day Design Challenge de Roca demanava als participants, com el seu nom indica, que desenvolupessin una idea de projecte en un termini de poc més de vuit hores. A més, la proposta resultant havia de ser un producte vinculat a l’espai del bany fàcil d’utilitzar, segur i estètic, que fos accessible per a usuaris amb qualsevol diversitat funcional. Tanmateix, havia de ser un projecte sostenible d’acord amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de les Nacions Unides i alineat amb el compromís de Roca amb la situació climàtica actual.


Contacta amb nosaltres

Contacta'ns