Skip to main content

Institucional

Foto de la memòria digital 2021-2022

La UVic-UCC publica la memòria del curs 2021-2022, la primera en què participa Elisava

14.02.2023
Share

Ja es pot consultar la Memòria del curs 2021-2022 de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), que recull, en format digital, la informació més rellevant d’aquest curs tant de la UVic-UCC com dels diferents campus de la Universitat, que figuren desglossats a la pestanya de cada centre: UVic, UManresa, UMedicina i UElisava. Enguany és el primer cop que la Facultat de Disseny i Enginyeria Elisava s’incorpora a aquest document, després que el 2021-2022 comencés a impartir formació en el marc de la UVic-UCC com a centre federat.

Per facilitar un accés ràpid i ordenat a la informació, la memòria s’estructura en diferents nivells. Així, la pàgina inicial inclou informació del conjunt de la UVic-UCC, com també l’accés a UVic, UManresa, UMedicina i UElisava. També recull la videomemòria del curs, a tall de resum audiovisual de l’any acadèmic, i una hemeroteca, on es poden consultar els números anteriors d’aquesta publicació i la memòria abreujada del curs 2021-2022.

La memòria digital és un treball conjunt de totes les àrees i serveis de comunicació de les entitats federades, centralitzat per l’Àrea de Comunicació Corporativa i Relacions Institucionals de la UVic, sota la coordinació de la secretària general de la UVic-UCC, Anna Sabata. Ha estat confegida gràcies a la informació i els textos proporcionals pels diversos centres, àrees i serveis de la Universitat.

Accés a la memòria digital del curs 2021-2022.

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns