Skip to main content

Recerca

Peek - lunch 3
Peek - lunch 4
Peek - lunch Javi Peña
Peek - lunch networking

Elisava impulsa una trobada entre l’àmbit universitari i 'start-ups' del sector tecnològic

12.07.2022
Share
Recerca

La Facultat de Disseny i Enginyeria de Disseny Industrial ha organitzat la primera trobada entre start-ups del sector deep tech i l'entorn universitari de l'àmbit del disseny. Sota el nom de Peek Lunch i organitzada pel Departament d'Acadèmia i Business Relations d’Elisava, la iniciativa reforça diversos objectius ja presents en la dinàmica de la facultat. Aquests passen per la generació de coneixement a través de la investigació, la transmissió d’aquest coneixement mitjançant col·laboracions amb l'entorn –en aquest cas empresarial– i la voluntat d’impactar en la societat donant servei al seu teixit empresarial i institucional. Un pas més en la línia de treball habitual d'Elisava en col·laboració amb el món empresarial i institucional, que, en aquesta ocasió, ha apostat per conèixer de primera mà els principals objectius, motivacions, dificultats i necessitats de les empreses del sector tecnològic.

L'acte, moderat per Cristina Taverner, va comptar amb un àpat i intercanvi d'opinions al voltant de diverses qüestions, com ara la visió del disseny per part de les start-ups participants, o els continguts o les matèries que han trobat a faltar en el programa dels seus respectius estudis universitaris. Tanmateix, s'han abordat altres temes, com la possible aportació de valor per part d'Elisava a aquest tipus d'iniciatives empresarials.

La primera edició d’aquesta iniciativa va comptar amb la presència de diversos representants d'Elisava i de diferents star-ups de l’àmbit deep tech. Per part de la Facultat, hi han participat Jordi Conejos, president de la Fundació Privada Elisava, Escola Universitària; Ramón Benedito, expresident de la Fundació Privada Elisava, Escola Universitària; Carlos Velázquez, patró de la Fundació Privada Elisava, Escola Universitària, i Javier Peña, director general i director científic de la Fundació Privada Elisava, Escola Universitària. Les start-ups participants han estat Heecap, Able Human Motion, Kamleon, Future Chromes, ONAerospace, Stage 2 i Bronze.

Es pot obtenir més informació sobre les empreses participants i veure més fotos de la trobada al web d’Elisava.
 

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns