Skip to main content

Recerca

Open Arms School
Open Arms School - 2
Open Arms School - 3

Elisava i Open Arms signen un acord anual per desenvolupar el projecte de recerca Open Arms School

09.11.2022
Share
Recerca

El fundador de l’ONG Proactiva Open Arms, Òscar Camps, investit doctor honoris causa per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) el mes de juny passat, va visitar recentment Elisava per signar un acord anual de col·laboració per al curs 2022-2023, que permeti desenvolupar el projecte col·lectiu de recerca Open Arms School.

El mateix Òscar Camps va exposar a la Sala Aleix Carrió d’Elisava alguns dels primers detalls d’aquesta nova iniciativa: un projecte de recerca col·lectiu desenvolupat per Elisava i Proactive Open Arms en el marc d’Elisava Research i REDES (Research & Education in Design) de Lisboa.

Mitjançant metodologies diverses com l’acció directa, els tallers de coproducció o les sessions col·laboratives, el projecte vol crear un vaixell escola que explori el concepte de dissenyador a partir de l’exploració, el joc, l’aprenentatge, el menjar, l’adaptació i la comunicació. El treball conjunt de col·laboració es materialitzarà en dos formats, que es descriuen a continuació. 

Open Arms School

Es tracta d'un projecte per transformar l’antic vaixell d’Open Arms en una escola, en el marc de l’assignatura Projecte Global 1 (Societat) del grau en Disseny d’Elisava, que es converteix en un espai pedagògic que atracarà a diferents ports de tota Europa, sumant forces, a més, a les pròpies activitats de l’ONG.

Open Arms TFG

S’obrirà una convocatòria per possibilitar que els estudiants de totes les mencions del grau en Disseny i Innovació duguin a terme el seu projecte final de carrera enfocant-lo en la defensa dels drets humans en col·laboració amb l’ONG Open Arms.
 

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns