Skip to main content

Docència

Elisava Degree Show del 2023
Peu de foto
Elisava Degree Show del 2023
Elisava Degree Show del 2023
Peu de foto
Elisava Degree Show del 2023
Elisava Degree Show del 2023
Peu de foto
Elisava Degree Show del 2023

El Degree Show d’Elisava reuneix més de 250 treballs de fi de grau de l’alumnat de Disseny i Enginyeria

11.06.2024
Share

Un any més, coincidint amb el final del curs acadèmic, arriba el Degree Show d’Elisava, la gran cita amb el talent sorgit dels graus de la Facultat de Disseny i Enginyeria Elisava de la UVic-UCC. El moment de veure els resultats de quatre anys d’estudis a partir dels treballs de fi de grau dels graduats i graduades del grau en Disseny i Innovació i del grau en Enginyeria de Disseny Industrial.

L’esdeveniment, que tindrà lloc del 20 al 27 de juny al Santa Mònica i a Elisava, està obert al conjunt de la ciutadania i vol compartir amb el món més de dos centenars de projectes creats amb l’objectiu d’impactar significativament en l’entorn. En aquest sentit, els treballs exposats, fets en col·laboració amb empreses, ONG, estudis, centres d’investigació, espais culturals, associacions, institucions i Elisava Research, són un bon termòmetre de la creativitat i el pensament crític cultivats a Elisava. Alhora, a més, reflecteixen algunes de les preocupacions i necessitats primordials del context global actual i proposen canvis per a la millora de la vida de les persones, la societat i el medi ambient.

Des de fa dos anys, el Degree Show es duu a terme en espais externs a Elisava (en una nau industrial de Poblenou, el 2022; al TMDC, l’any 2023). Enguany, l’espai escollit ha estat el Santa Mònica, situat davant d’Elisava, just travessant la Rambla. De fet, tots dos espais es repartiran l’agenda d’activitats de l’esdeveniment. Entre aquestes trobem xerrades, trobades amb empreses del sector, gravació de pòdcasts amb els estudiants i molt més. 

Es pot consultar la programació completa del Degree Show d’Elisava aquí.
 

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns