Skip to main content

Internacional

Exposició de projectes dels i les alumnes de l'anterior edició de Study Abroad

Vuitanta estudiants internacionals comencen una nova edició del programa 'Study Abroad' d’Elisava

Share
Internacional

La Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona va començar el 10 de gener passat una nova edició de Study Abroad, el programa internacional de disseny d’Elisava destinat a estudiants d’arreu del món.

Concretament, l’estan cursant 78 nous alumnes, procedents de països com Estats Units, Bèlgica, Taiwan o Mèxic. Tots s’estaran a Elisava durant 15 setmanes, durant les quals entraran en contacte -en molts casos per primer cop- amb diverses disciplines vinculades a l’àmbit del disseny.

Study Abroad ofereix una visió integral del disseny i de les noves oportunitats vinculades a aquesta professió cada cop més complexa i transdisciplinària. En aquest sentit, el programa fusiona diferents àrees de coneixement, oferint assignatures introductòries per a aquells estudiants sense formació prèvia en aquest camp (que inclouen nocions d’art i arquitectura, i de cultura i història del disseny), i d’altres matèries per a alumnes ja iniciats: des del disseny d’espais interiors, el disseny de packaging o el disseny de mobiliari, fins al disseny gràfic, la comunicació visual o el food design.

A més, Elisava ofereix als alumnes d’aquest programa un entorn multicultural en ple centre de Barcelona, una de les capitals mundials del disseny. Un context idoni per complementar la seva formació, fer contactes i, sobretot, viure una experiència acadèmica i personal única.
 

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns