Skip to main content

Docència

s alumnes d’Elisava seleccionats als premis europeus ADC*E High Potentials
s alumnes d’Elisava seleccionats als premis europeus ADC*E High Potentials
s alumnes d’Elisava seleccionats als premis europeus ADC*E High Potentials

Tres alumnes d’Elisava, seleccionats als premis europeus ADC*E High Potentials

09.05.2023
Share
Docència

La categoria High Potentials dels ADC*E Awards presenta any rere any una selecció dels joves creatius europeus amb més projecció. L’edició d’enguany en reunirà fins a cinquanta estudiants prominents, i entre els seleccionats hi trobem tres alumnes del grau en Disseny d’Elisava, la Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona: Sara Barcons presentarà el seu treball "Types per minute"; Carlos Álvarez explicarà els detalls del seu projecte "Aún te quiero", i Helena Elizondo farà el mateix amb el seu treball fi de grau "Dear Tears".

Tots ells tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes damunt d’un escenari: un pitch de cinc minuts davant d’agències, estudis i professionals del sector del Disseny que busquen nous talents, convertint la cita en un punt de trobada i contacte entre totes dues parts; una oportunitat única per identificar els joves creatius europeus amb més talent que donaran forma al futur de la indústria creativa i que en molts casos esdevé sinònim de futures col·laboracions i projectes laborals internacionals. Les jornades inclouran també xerrades professionals, diversos workshops i una sessió final de speed dating.

Elisava ha estat present en diverses ocasions entre els seleccionats o guanyadors d’aquests premis: en l’anterior edició, la revista d’Elisava Research Visions BY va obtenir un premi en la categoria de Plata, i van resultar seleccionats els estudiants Carla de la Torre, Gemma Morell, Joan Carreras i Paula López-Nuño. A més, aquesta última va guanyar el 2020 en la categoria High Potentials, en la qual estava seleccionada juntament amb l’alumne d’Elisava Sergio Conches.

Els ADC*E Awards d’enguany es duran a terme al Disseny Hub Barcelona els pròxims 18 i 19 de maig. Més informació aquí
 

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns