Skip to main content

Docència

Graduació presencial a Elisava
Graduació presencial a Manresa

Tornen les cerimònies presencials de graduació a UManresa i Elisava

29.09.2021
Share
Docència

Les Facultats de Ciències de la Salut i Ciències Socials de Manresa i Elisava, la Facultat de Disseny i Enginyeria de la UVic-UCC, han reprès aquest mes de setembre les cerimònies de graduació en format presencial. En el cas de les Facultats del campus Manresa, per graduar les 352 persones titulades durant el curs 2021, i en el d’Elisava, per lliurar els diplomes als més de 200 alumnes de Màster i Postgrau. En ambdós casos, les cerimònies s’han pogut fer presencialment després de l’obligat parèntesi causat per les mesures COVID i les restriccions per evitar grans concentracions de persones, i s'han sumat a les que, també en format presencial, ja es van fer al campus Vic de la Universitat els mesos de maig i juny.

Presència del cònsol francès a Manresa

La promoció 2021 d’UManresa està formada per 352 persones graduades en Fisioteràpia, Administració i Direcció d’Empreses, Mestre d’Educació Infantil, Infermeria, Logopèdia i Podologia. El padrí de la promoció va ser Albert Giralt, director general de l’empresa Avinent. La cerimònia, que es va fer en dos actes el dia 30 de setembre al Teatre Kursaal, va aplegar més de 900 persones entre graduats i acompanyants. Els nous graduats en Fisioteràpia van comptar amb una cerimònia diferenciada, ja que integren un grup molt nombrós de 170 persones. Com  que més de la meitat són de nacionalitat francesa, l’acte va comptar amb la presència del cònsol general de França a Barcelona, Olivier Ramadour.

De les 352 persones titulades, 170 s’han graduat en Fisioteràpia, 8 en Logopèdia, 26 en Podologia, 98 en Infermeria, 27 en Mestre d’Educació Infantil i 23 en Administració i Direcció d’Empreses. Amb la promoció del 2021, UManresa ha format 6.461 persones.

La celebració va incloure el lliurament del premi al millor expedient acadèmic de la promoció 2021, un reconeixement que enguany ha estat per a la infermera Mònica Garcia Polo. Aquest és un reconeixement que atorga el Montepio de Conductors. Pel que fa a la resta de graus, el millor expedient acadèmic de Fisioteràpia el va rebre Lison Gateau, el d’ADE va ser per a Sergi Sánchez Cuevas, el de Mestre en Educació Infantil per a Marta Rodríguez Porto, el de Logopèdia per a María José Vidal Torres i el de Podologia per a Francesc Corbi Soler. L’acte va incloure també el lliurament de la tercera edició dels Premis Talent als Millors Treballs de Final de Grau, que patrocina Caixa d’Enginyers. Al grau en Fisioteràpia es van atorgar dos premis: el primer a Mélanie Jean i el segon a Pau Martínez Martínez. Pel que fa a la resta de graus es van premiar els TFG de Sergi Sánchez Cuevas, graduat en ADE; Marta González Sangüesa, graduada en Mestre d’Educació Infantil; Claudia Sabata Font, graduada en Infermeria; Mathilde Faro, graduada en Logopèdia; i Francesc Corbi Soler, graduat en Podologia. 

Un acte llargament esperat a Elisava

L’acte de Graduació a Elisava va ser doblement emotiu i esperat, ja que inicialment estava programat per al mes de juliol, però no es va poder realitzar a causa de les restriccions motivades per la COVID-19. L’esdeveniment, celebrat al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) va acollir més de dos-cents estudiants que no van voler perdre’s l’oportunitat de celebrar amb els seus companys de classe el final dels seus estudis. L’acte va iniciar-se amb el parlament de Santiago Albert, Director de Màsters i Postgraus d’Elisava, qui va apel·lar al sentit de superació i reinvenció dels estudiants i l’Escola en un curs atípic i complicat a causa de la pandèmia: “Junts hem explorat els límits d’allò que podíem fer per tenir la millor experiència possible. Bona part de l’èxit es deu a aquest treball conjunt i me’n sento molt orgullós”. Per la seva banda, Guillem Virgili, president d’Elisava Alumni, l’Associació d’antics alumnes d’Elisava, va convidar als nous graduats a participar en les activitats i els avantatges de la comunitat alumni.

Premis als millors projectes dels i les alumnes de màster

L’acte va ser també l’escenari per a l’entrega dels Elisava Professional Edition Awards 2021, els premis que Elisava entrega cada any per reconèixer els millors projectes dels i les estudiants de màster i postgrau. Els guardons han reconegut enguany els projectes ‘Post Luxury’ (Categoria Or); ‘Far Away, So Close’, ‘Thesis’ i The Politics of Dancing’ (tots tres en la Categoria Plata); i ‘It’s Circular’ (Premi del Públic).

La recta final de l’esdeveniment va ser per als graduats i graduades, que van pujar per grups a l’escenari acompanyats pels directors/es de cada programa. Es van succeir els discursos emotius dels ja exalumnes, recordant l’experiència compartida dels darrers mesos, i el ja habitual llançament de birrets, en una clausura lúdica i necessària que es va poder seguir en directe en streaming.

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns