Skip to main content

Institucional

Memòria digital 2020-2021

La UVic-UCC publica la Memòria del curs 2020-2021, la segona en format digital

Share
Institucional

La UVic-UCC va publicar la setmana passada la darrera edició de la seva memòria anual, corresponent al curs 2020-2021, que de manera extensa i concisa recull tot el que ha donat de si l’any acadèmic. Es tracta del segon número d’aquesta publicació, després del seu pas al format digital, i també el segon que aglutina, en un únic document, totes les entitats federades de la UVic-UCC. És consultable en línia al web www.uvic-ucc.cat

La memòria s’organitza en diferents nivells per facilitar l’accés ràpid i ordenat a una informació estructurada, i la lectura clara i senzilla dels continguts.  En aquest sentit, la pàgina d’inici inclou informació agregada del conjunt de la UVic-UCC, així com accessos a les memòries desglossades del campus Vic, campus Manresa i la Facultat de Medicina. En tractar-se de la memòria del curs 2020-2021, la Fundació Elisava encara no hi té presència. 

La publicació també inclou un resum audiovisual, corresponent a la videomemòria que es projecta cada any en l’acte inaugural del curs següent, i una hemeroteca on es poden consultar els números anteriors, així com descarregar les memòries digitals en una versió en pdf.

L’elaboració de la memòria digital és un treball conjunt de totes les àrees i els serveis de comunicació de les entitats federades, centralitzat per l’Àrea de Comunicació Corporativa i Relacions Institucionals de la UVic, sota la coordinació de la secretària general, Anna Sabata, i la coordinadora de Polítiques Corporatives, Meritxell Borràs. La informació i els textos que recull han estat elaborats i proporcionats pels diversos centres i serveis de la institució.

Accés a la memòria digital del curs 2020-2021
 

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns