Skip to main content

Institucional

Campus UVic - Miramarges
Campus Torre dels Frares
Campus Manresa
Campus Medicina
Campus Barcelona

La UVic-UCC passa a tenir quatre campus: Vic, Manresa, Barcelona i Medicina

18.04.2023
Share
Institucional

La UVic-UCC tindrà, d’ara en endavant, quatre campus. Als dos que ja tenia, a Vic i a Manresa, se n’hi afegeix un tercer a Barcelona, fruit de la incorporació d’Elisava a la federació universitària, i un quart a l’entorn dels estudis de Medicina, que té espais tant a Vic com a Manresa. Així ho va aprovar el Consell de Govern de la UVic-UCC, en la sessió del 15 de febrer, en donar llum verda a la versió actualitzada del Protocol de denominació d’espais de la UVic-UCC. 

El pas de dos a quatre campus és la principal novetat del document. El protocol, també recull les denominacions alternatives dels campus. Per exemple, el Campus Vic es pot anomenar també Campus UVic o, simplement, UVic, si el primer cop que se l’esmenta va seguit de la construcció “de la UVic-UCC”. Igualment, defineix què s’entén per edifici, seu, centre adscrit, centre sanitari vinculat, centre vinculat i centre associat. Així mateix, inclou la denominació dels centres adscrits, com també les dels centres propis i espais de cada campus.

Es pot consultar el Protocol d'espais en aquest enllaçD'altra banda, aquest mapa presenta de forma gràfica part del contingut del document.  

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns