Skip to main content

Comunitat Universitària

JPO-UVic
JPO-UManresa
JPO-Elisava
JPO-UVic
JPO-UManresa
JPO-Elisava
JPO-UVic
JPO-UManresa
JPO-Elisava

La UVic-UCC obre les portes dels seus campus

Share
Comunitat Universitària

Amb l’arribada del bon temps s’intensifica la campanya de captació d’estudiants i les jornades de portes obertes tornen a convertir-se en el gran moment en què la Universitat obre les seves instal·lacions, sigui virtualment o presencialment, per donar a conèixer l’oferta formativa als futurs estudiants i a les seves famílies.

El Campus Vic va dur a terme la seva Jornada de Portes Obertes el 26 de març passat, tot i que un dia abans va obrir les portes virtualment per al públic francès. El Campus Manresa, per la seva banda, obrirà les seves portes el dia 14 de maig, havent celebrat el 5 i 6 de març unes jornades internacionals. Finalment, Elisava organitza jornades de portes obertes des del febrer, en format virtual i també presencial, que s’aniran succeint des d’ara i fins al final de curs.

Més de 1.700 persones a la UVic

Després de dos anys de fer-se amb restriccions a causa de la pandèmia de la covid-19, la Jornada de Portes Obertes de la UVic del 26 de maig va recuperar al 100% la presencialitat. En total, van visitar el campus més de 1.700 persones, repartides entre els edificis de Miramarges, la Torre dels Frares, Can Baumann, la Zona Esportiva, UGranollers i la Farinera.

Durant la Jornada, els assistents van poder visitar i conèixer millor la UVic a través de visites guiades per les instal·lacions amb els estudiants, de l'atenció personalitzada per part del professorat, i de xerrades i punts d’atenció sobre els graus i altres temes més generals, com l’accés, les beques, els serveis als estudiants, els cursos d’idiomes, etc.

La Jornada de Portes Obertes presencial va mobilitzar més de 100 persones de la UVic entre estudiants dels graus, professorat de les facultats i personal d’administració i serveis. Aquesta no és l’última acció d’orientació que farà la UVic aquest curs, ja que encara participarà en alguna fira d’educació superior, com la d’Igualada, i continuarà oferint sessions d’orientació online, jornades de portes obertes virtuals i atencions personalitzades en format presencial i virtual, com les que tindran lloc del 25 al 27 de maig. A més, el 8 d’abril, tindrà lloc la Jornada de Portes Obertes d’UGranollers, que ajudarà als futurs estudiants a conèixer millor el grau en Enginyeria de l’Automoció i les instal·lacions de l’edifici de Can Muntanyola. D’altra banda, la UVic també va celebrar la Jornada de Portes Obertes online per a públic francès el 25 de març passat, en la qual van assistir gairebé 70 persones.

203 persones a les portes obertes internacionals i dues oportunitats més per conèixer el Campus Manresa

203 persones van assistir els dies 5 i 6 de març a la Jornada de Portes Obertes Internacional d’UManresa, la primera que ha pogut recuperar la presencialitat després de la pandèmia. Dels 203 visitants, 70 eren possibles futurs estudiants i la majoria, procedents de França i interessats pels estudis de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa. La Jornada de Portes Obertes Internacional té un format especial per informar el futur estudiantat estranger dels requeriments per formalitzar la inscripció a les universitats del sistema català, així com per explicar la metodologia formativa d’UManresa i les innovadores instal·lacions de la Universitat al campus universitari.

El Campus Manresa tornarà a obrir portes presencialment el dia 14 de maig. Aquesta serà una Jornada de Portes Obertes presencial, adreçada bàsicament al futur estudiantat del territori català, tot i que també s’aprofita per rebre futur alumnat internacional. A més, el dia 30 d’abril es farà una Jornada de Portes Obertes online, que inclourà sessions informatives online especialitzades en cada oferta d’estudis. Aquest és un format de jornada de portes obertes que es va introduir durant la pandèmia i que s’ha incorporat a les accions informatives habituals perquè permet arribar a futurs possibles alumnes que no es poden desplaçar.

Elisava organitza diverses jornades de portes obertes des del febrer

El mes de febrer passat van iniciar-se les jornades de portes obertes d'Elisava amb una doble sessió online, una per a cadascun dels seus dos graus: el grau en Disseny i Innovació, i el grau en Enginyeria de Disseny Industrial. Després d’aquestes sessions virtuals, a les quals van connectar-se més d'un centenar de famílies interessades, s’han desenvolupat, de moment, quatre jornades més en format presencial, durant els mesos de febrer, març i abril, en les quals més de quatre-cents alumnes potencials han visitat la Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona.

Unes portes obertes en què es van poder recórrer les instal·lacions del centre i es van poder conèixer tots els detalls sobre els graus de la mà del director acadèmic d’Elisava, Albert Fuster, i dels caps d'estudis Danae Esparza i Oscar Tomico. A més, les persones visitants van poder escoltar el testimoni d'alumnes actuals de la facultat i van participar, en petits grups, en diversos workshops simultanis als tallers de l’escola, on van poder experimentar com és el dia a dia a Elisava.

En aquests moments hi ha programades dues sessions més de portes obertes, concretament els dies 13 de maig (grau en Disseny i Innovació) i 20 de maig (grau en Enginyeria de Disseny Industrial).

Per a informació de les jornades de portes obertes, es poden consultar els enllaços de la UVic, UManresa i Elisava.

 

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns