Skip to main content

Institucional

Estudiants a l'edifici Torre dels Frares del Campus Vic
Peu de foto
Estudiants a l'edifici Torre dels Frares del Campus Vic

La UVic-UCC creix al THE World University Rankings by Subject i ja figura en quatre àmbits de coneixement

14.11.2023
Share

La UVic-UCC ha aparegut per tercer any consecutiu en el THE World University Rankings by Subject, una classificació derivada de la mateixa publicació, que va sortir a la llum ara fa uns dies. Aquest cop la UVic-UCC hi surt classificada en quatre àmbits, dos més que el curs passat.

Aprofitant els indicadors del THE WUR, aquest rànquing incideix en el comportament de les universitats en els diferents camps d’estudi. Així doncs, la UVic-UCC s’ha tornat a classificar en l’àmbit Clinical and Health, dins el mateix rang que el curs passat, entre la 601-800a posició, d’un total de 1.059 universitats, compartint posició amb 23 universitats espanyoles d’un total de 43, de les quals 5 són catalanes. L’altre àmbit en què repeteix és el del Social Sciences, en el qual torna a ocupar la posició 601-800a d’un total de 977 universitats, juntament amb 18 universitats espanyoles de 44, entre les quals n’hi ha una de catalana.

Education i Life Sciences, noves classificacions

Enguany la UVic-UCC apareix per primer cop en dos àmbits més. En el primer, Education, ocupa la posició 501-600a d’un total de 703 universitats, juntament amb 13 universitats espanyoles; mentre que en el segon, Life Sciences, ocupa la 501-600a d’un total de 1.059, compartint espai amb 12 universitats espanyoles, 3 de les quals són catalanes.

La UVic-UCC, setena a l’Estat espanyol i cinquena a Catalunya 

En el World University Rankings de Times Higher Education publicat a finals del setembre passat, la UVic-UCC es mantenia en la 7a posició en l’àmbit espanyol, juntament amb 28 universitats més. Perdia, però, una posició en l’àmbit català i passava al 5è lloc, juntament amb les universitats de Lleida i Girona.

 

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns