Skip to main content

Docència

Estudiants del Màster en Disseny de Producte d’Elisava viatgen a l’Aràbia Saudita per explicar els seus projectes
Estudiants del Màster en Disseny de Producte d’Elisava viatgen a l’Aràbia Saudita per explicar els seus projectes
Estudiants del Màster en Disseny de Producte d’Elisava viatgen a l’Aràbia Saudita per explicar els seus projectes

Estudiants del màster en Disseny de Producte d’Elisava viatgen a l’Aràbia Saudita per explicar els seus projectes

09.05.2023
Share
Docència

Diversos estudiants del màster en Disseny i Desenvolupament de Producte viatgen aquesta setmana a l’Aràbia Saudita convidats pel concurs CIRCUL-A-THON de SABIC. Ho fan en qualitat de finalistes de la Circularity Design Competition, certamen internacional focalitzat en el disseny circular.

Allà presentaran els seus projectes HipcareAmaia i Lazo, que explicaran davant d’un grup d’experts del sector durant la ronda final del concurs. Serà una bona ocasió per donar a conèixer a nombrosos professionals del sector del disseny circular i sostenible d’arreu del món els detalls i l’impacte potencial de les seves propostes. A més, també podran intercanviar impressions i fer networking amb els principals líders de la indústria.

Els tres projectes d’Elisava finalistes són Amaia, dels estudiants Jorge González, Elena González, Javier Martínez, Tania Bonilla, Carlos Casal i Maitena Pemán), tirallet elèctric hospitalari dissenyat per fer de la lactància un procés còmode i indolor. Hipcare, de María Songel, María Paula Rodríguez, Lucía Solinís, Arsenio Andrea, Julia Robledo i Eva Vera, primera fèrula personalitzada impresa en 3D per al tractament de la displàsia de maluc en nadon; i Lazode Philippe Jeanneret, Pablo Paniagua, Daniela Ontiveros, Mario Marco i Carlos David Valdés, dispositiu de seguretat per a pacients hospitalaris que aposta per una restricció dinàmica i controlada que redueix les lesions físiques i psicològiques dels pacients, alhora que garanteix la seva seguretat i la dels professionals.

Els tres projectes finalistes s’han realitzat en col·laboració amb l’Hospital Clínic de Barcelona i han comptat amb la supervisió dels tutors Sálva Fàbregas, Xavier Riudor, Emili Taixés i Mario García (Hospital Clínic). La Circularity Design Competition tindrà lloc els dies 13 i 14 de maig a la ciutat d’Al Khobar, ubicada a la costa del Golf Pèrsic.

.

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns