Skip to main content

Docència

"Grundtvig Typeface", de Reinaldo Camejo
Peu de foto
"Grundtvig Typeface", de Reinaldo Camejo
"Healthy Mind, Wealthy Body",
Peu de foto
Projecte "Healthy Mind, Wealthy Body"
"Codes Journal"
Peu de foto
"Codes Journal", de Miguel Cáceres i Delia González
"Fogar", un forn comunitari de llenya
Peu de foto
"Fogar", un forn comunitari de llenya
"Between Hearing and Identity", de Vinyet Tejedor
Peu de foto
"Between Hearing and Identity", de Vinyet Tejedor
"Punt", un elevador d’objectes per a gent gran que viu en edificis sense ascensor
Peu de foto
"Punt", un elevador d’objectes per a gent gran que viu en edificis sense ascensor
La incubadora neonatal "Neoshell"
Peu de foto
La incubadora neonatal "Neoshell"
"Hipcare", Medalla ADI de Plata
Peu de foto
"Hipcare", Medalla ADI de Plata

Els Premis Laus i les Medalles ADI reconeixen nombrosos projectes d’estudiants d’Elisava

09.07.2024
Share

Nombrosos projectes d’estudiants d’Elisava han estat premiats, un any més, als Premis Laus i als Premis ADI, dos dels guardons més importants del país en l’àmbit del disseny. En total, els treballs de l’alumnat han estat reconeguts amb sis premis en la categoria d’or, deu plates i vint-i-nou bronzes.

Centrant-se en cadascuna de les convocatòries, els premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual, un dels premis amb més renom del sector, han premiat enguany trenta projectes dels estudiants d’Elisava. En la categoria d’or, han destacat els següents:

"Grundtvig Typeface", un alfabet inspirat en els elements distintius de la Grundtvig Church; "Between Hearing and Identity", de Vinyet Tejedor, en què l’autora explora les seves característiques auditives; "Fogar", de Marina Denia Ferrer i Mercedes Dinis Alves, un forn comunitari de llenya que pretén reunir de nou la gent entorn del foc; "Healthy Mind, Wealthy Body", de Lena Arshakyan i Chiara Chiavazza, i "Codes Journal", de Miguel Cáceres i Delia González, en què els autors creen un espai en el qual art, disseny i moda conflueixen per donar forma a noves experiències culturals. En la categoria de plata dels Laus s’han premiat vuit projectes d’estudiants de màster i de grau, i en la categoria de bronze han resultat guanyadors fins a disset treballs. Més informació sobre els Premis Laus.

D’altra banda, l’associació ADI-FAD ha premiat diversos projectes de fi de grau, de màster i de postgrau amb les Medalles ADI, que tenen per objectiu contribuir a establir ponts d’unió entre l’àmbit acadèmic i el món industrial, i fomentar el talent de les noves generacions. A més a més, en aquesta edició, el trofeu ha estat dissenyat per a Ariadna Sala, exalumna del grau en Disseny i Innovació d’Elisava i guanyadora ex aequo de la Medalla d’Or 2022 amb el seu TFG "Balisa".

La incubadora neonatal "Neoshell", que neix per millorar la tecnologia per a la cura de nadons prematurs, ideada per Pablo Padrós, Carmen Guerra, Alex Bretaudeau, Miguel Clotet, David Riol, María Fernández, Marcel del Valle, Emma Brugué i Ainara Rico, ha estat premiada amb una Medalla ADI d’Or.

Tanmateix, han estat guardonats amb una Medalla ADI de Plata els projectes "Hipcare", fèrula que substitueix el guix en el tractament de displàsia de maluc en nadons, dissenyada per Lucía Solinís, Eva Vera, María Songel, Arsenio Andrea, Júlia Robledo i María Paula Rodríguez, i "Punt", un elevador d’objectes per a gent gran que viu en edificis sense ascensor ideat per Pere Itchart. Més informació sobre les Medalles ADI.
 

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns