Skip to main content

Docència

Acte graduats Elisava
Acte graduats Elisava
Acte graduats Elisava
Acte titulats màsters, postgraus i doctorats UVic
Acte titulats màsters, postgraus i doctorats UVic
Acte titulats màsters, postgraus i doctorats UVic

Els alumnes de grau d’Elisava i de màsters, postgraus i doctorats del campus Vic celebren les seves graduacions

08.11.2021
Share
Docència

El passat 22 d’octubre es va celebrar l’acte de graduació dels i les alumnes del grau en Disseny, el grau en Enginyeria de Disseny Industrial i el Programa d’Estudis Simultanis d’Elisava. L’esdeveniment, que va tenir lloc a l’auditori del Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), va comptar amb la presència de gairebé 250 graduats i graduades, que van voler celebrar aquest moment tan especial acompanyats pels seus familiars i amics.

L’acte va començar amb els parlaments de Jordi Conejos, president del Patronat de la Fundació Privada Elisava Escola Universitària; Javier Peña, director general i científic d’Elisava; David Sancho, vicerrector adjunt de la Universitat Pompeu Fabra; Albert Fuster, director acadèmic d’Elisava; i els caps d’estudis del grau en Disseny, Danae Esparza, i del grau en Enginyeria de Disseny Industrial, Oscar Tomico. Tots ells van destacar, entre altres aspectes, l’esforç d’una nova generació de dissenyadors i dissenyadores que s’han hagut de reinventar en temps difícils.

L’acte va continuar amb les fotos de grup dels graduats i graduades, i els seus divertits i emotius discursos valorant el seu pas per Elisava. També van pronunciar parlaments el president d’Elisava Alumni Guillem Virgili, i els exalumnes Josep Puig i Ariadna Soto, padrins de la promoció de graus 2020-21. La nit es va completar amb l’entrega del Premi al Professorat, que va rebre Jonathan Chacón, i dels Premis ei! als millors Treballs Fi de Grau i al Millor Expedient Acadèmic, que va ser per a Marta Tudurí-Quevedo. El cor d’Elisava va clausurar la cerimònia amb la interpretació de la peça Gaudeamus Igitur.

El campus Vic celebra la graduació d’estudiants de màsters, postgraus i doctorats

El campus Vic va celebrar el passat 28 d’octubre el lliurament de diplomes a l’alumnat que va finalitzar postgraus, màsters i doctorats a la UVic durant el curs 2020-2021. L’acte va comptar amb la participació una vuitantena d'estudiants, alguns de manera presencial a l'Aula Magna i d'altres en línia. Amb l’acte, la Universitat dona l'enhorabona als titulats i els convida a mantenir els lligams amb la institució al llarg de la seva vida professional a través d'UVic Alumni.

La padrina d'aquesta promoció va ser la filòsofa i escriptora, Marina Garcés, que en el seu parlament va fer una reflexió sobre el pas dels estudiants per la universitat i va remarcar la importància que té fer que l’experiència d’estudiants i professors sigui positiva “No deixeu que res ni ningú us condemni a resignar-vos a no poder entregar-vos al que feu i sobretot, a crear les condicions per fer-ho”. El rector de la UVic-UCC, Josep Eladi Baños, durant el seu parlament va explicar que amb l'acte “celebrem una progressió amb la vostra trajectòria personal i professional". La vicerectora d’Ordenació Acadèmica, Àngels Pinyana, va afegir que “l’objectiu fonamental de la programació de Formació Contínua de la UVic-UCC és que els programes fomentin l’adquisició de competències fonamentals diverses que puguin ser útils en la inserció laboral posterior i en el desenvolupament de la vostra trajectòria professional en el si d’un entorn multidisciplinari i globalitzat.”

Durant l'acte, conduït pel periodista de TV3 i exalumne del grau en Periodisme de la UVic, Jordi de Planell, també es va projectar un vídeo testimonial dels alumnes que es graduen on explicaven, entre altres coses, per què van escollir els estudis que han cursat i què els han aportat aquests. Finalment es va dur a terme el lliurament de diplomes als graduats als estudiants dels diferents màsters, postgraus i els títols als nous doctors dels programes de doctorats de la UVic-UCC, en un acte que va comptar amb la música de Ferran Orriols, de Nyandú, i va acabar també amb l’entonació de l’himne universitari Gaudeamus Igitur. Podeu veure l’acte a través d’aquest enllaç.

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns