Skip to main content

Comunitat Universitària

Nova botiga d'Elisava

Elisava Shop, la nova botiga 'online' d’Elisava

13.12.2021
Share
Comunitat Universitària

Elisava compta des del mes de novembre passat amb una nova botiga online on es poden adquirir diversos articles de marxandatge, publicacions i, fins i tot, alguns projectes d'alumnes de la facultat.    

Entre els productes en venda hi trobem les tote bags de l’escola, molt populars entre l’alumnat; una col·lecció especial de marxandatge per commemorar el 60è aniversari d’Elisava, celebrat justament aquest 2021; dessuadores i samarretes personalitzables i disponibles en diversos colors; una ampolla reutilitzable dissenyada per l’Associació d’Antics Alumnes Elisava Alumni, i algunes de les publicacions editades per la facultat, des de la revista anual d’Elisava Research Temes de Disseny, fins a Visions By, centrada en la cultura material des d'un enfocament crític i especulatiu.

El portal, dissenyat per Lorena G. Ortiz, vol ser una finestra oberta al públic general on poder compartir els productes sorgits de la facultat i potenciar la projecció del talent made in Elisava. Els diversos articles, ja disponibles amb preus assequibles, s’aniran ampliant properament amb noves incorporacions al càtaleg de la botiga online.

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns