Skip to main content

Docència

Degree Show d’Elisava
Degree Show d’Elisava
Degree Show d’Elisava
Degree Show d’Elisava
Degree Show d’Elisava
Degree Show d’Elisava

Dues mil persones visiten el Degree Show d’Elisava, que ha reunit al Santa Mònica més de dos-cents cinquanta treballs de fi de grau

09.07.2024
Share

Com cada any quan arriba el final de curs, Elisava organitza el Degree Show, una exposició en què s’exhibeixen conjuntament els treballs de fi de grau (TFG) de l’alumnat del grau en Disseny i Innovació i del grau en Enginyeria de Disseny Industrial.

Enguany, l’exposició ha tingut lloc per primera vegada al Santa Mònica, un espai expositiu situat a La Rambla, just davant de la facultat, i durant una setmana, del 20 al 27 de juny, ha reunit més de dos-cents cinquanta TFG de les diferents mencions dels graus d’Elisava.

En total, gairebé dos mil assistents han visitat la mostra al Santa Mònica, que s’ha complementat amb nombroses activitats repartides entre aquest espai i la mateixa facultat. En aquest sentit, la programació ha inclòs el Business Breakfast, una trobada amb empreses, partners i institucions col·laboradores d’Elisava, que durant un matí ha reunit professionals de vint-i-tres empreses del sector, moltes de les quals han participat en alguns dels TFG exposats. 

El Degree Show ha acollit també el Talent Day, la trobada anual organitzada per Elisava Alumni i dedicada a l'ocupació i a l'orientació professional, en la qual uns dos cents alumnes de grau i màster han pogut establir connexions directes amb una quinzena d’empreses i estudis destacats del sector que han assistit a la trobada a la recerca de talent.

La setmana ha acollit també diverses xerrades, així com la trobada del Jurat dels Premis ei!, amb l’alumnat nominat a aquests guardons anuals que reconeixen els millors TFG d’Elisava. Els alumnes, els han explicat els detalls dels seus respectius TFG perquè el Jurat pugui valorar i fer la tria dels guanyadors. El Jurat d’enguany ha estat format per Daniel Ayuso (Clase), Agnès Blanch (Arquin Fad), Marta Handenawer (Domestic Data Streamers), Clara Navarro (Senior Product Designer) i Javier Peña, director general d’Elisava. Els guanyadors dels Premis ei! es donaran a conèixer, com sempre, en el marc de l’Acte de Graduació, que enguany tindrà lloc el pròxim 2 d’octubre.
 

Contacta amb nosaltres

Contacta'ns